TIETOA HUONEISTOSTA

Valoisa huoneisto

Huoneisto sijaitsee loistavalla paikalla ja isot ikkunat tuovat luonnonvaloa tähän tyylikkääseen huoneistoon. Suurista ikkunoista voi nähdä jopa revontulet. Sisustus on tarkkaan suunniteltu laadukkaaseen lomailuun.

Makuupaikat

Huoneistossa on makuupaikat jopa 5 henkilölle.         Erillisessä makuuhuoneessa 160cm parisänky (eroteltavissa myös erillissängyksi). 145cm  leveä vuodesohva sekä 80cm vuoderahi lisävuoteina. Ihanteellinen  myös lapsiperheille.

Keittiö

Keittiössä täydet mukavuudet: astianpesukone, suuri jääkaappipakastin, uuni, mikroaaltouuni ja induktioliesitaso sekä astiastot ja ruuanlaittovälineet.

Sauna ja kylpyhuone

Huoneistossa todella tyylikäs ja viimeisen päälle tehty Spa-henkinen kylpyhuone pesukoneella sekä sauna etäohjattavalla pilarikiukaalla

Viihdetarjonta

Olohuoneessa 43" Smart-TV kotiteatterilla (TV:ssä kaikki suoratoistosovellukset) sekä perheen junioreita varten PS3-pelikonsoli. Makuualkovissa 32" Smart-TV, jossa voi rauhassa katsella omia ohjelmia. Yhteisiä hetkiä varten paljon lautapelejä!

Hissiliput

Sesongista 2022-2023 alkaen huoneiston vuokrahinta sisältää 2kpl hissilippuja vapaaseen käyttöön. Etusi jopa 454€/vko!

LEVI

LEVI

Levi on tunturi Sirkan kylässä Kittilän kunnassa. Levin huippu on 530m merenpinnan yläpuolella.

Levi on Suomen suurin ympärivuotinen laskettelu ja matkailukeskus.

LEVIN MATKAILU

Levi on Suomen suurin talviurheilukeskus. Laskettelun lisäksi Levillä voi harrastaa vaikka maastohiihtoa, moottorikelkkailua ja koiravaljakkoajelua. Kesällä suosittua on vaellus, pyöräily, kalastus sekä golf.